Facaderenovering med flot resultat

​Er facaden ikke helt så flot, som den har været? Eller ønsker du at sænke din varmeregning? Så kan vi løse begge dele med en effektiv facaderenovering.

Hos Murerfirmaet Elnegaard ApS i Rudkøbing har vi mange års erfaring med både renovering og efterisolering af facader på alle typer boliger og bygninger. Vi har fornyet facader på hele Langeland og i Svendborg samt både for private og erhvervskunder. 

Erfaringerne her fra får du automatisk med i købet.

Spar penge med en facaderenovering med isolering

Traditionelt har facaderenovering kun handlet om at give for eksempel parcelhuse et æstetisk løft, men vi tilbyder også at udføre en udvendig isolering samtidig. Dermed kan du spare på varmeregningen, også selv om dit hus måske ikke ligefrem er et energivenligt byggeri.

Du henter din investering hjem, og samtidig bliver du knap så sårbar over for fremtidige stigninger i energipriser. Alt det kan vi rådgive dig om.

Vi kommer gerne forbi med forslag og tilbud på en renovering af facaden ud fra dine ønsker, for vi går både op at give god rådgivning, og i at du er tilfreds.

Skal din facade sandblæses eller vandskureres?

Vi tilbyder naturligvis både facaderenovering som sandblæsning eller vandskuring og desuden kan du også få omfugning. Vi stiller med både professionel indsigt og udstyr, og har blandt andet stilladser til rådighed, hvis det skulle blive nødvendigt.

Som lokal, familieejet virksomhed går vi altid op i, at vores kunder får den bedste løsning. Ikke bare en der holder sig flot i mange år, men også en hvor vi holder alle aftaler om tider, materialer og økonomi. Det er en æressag.

Vil du have uddybende information om facaderenovering samt en vurdering af dit hus, kan du kontakte os på telefon 62 57 17 69 eller skrive en e-mail på murer@elne.dk.

​Få et tilbud

Vi kontakter dig inden for 2 arbejdsdage​ og giver dig et gratis og uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murerfirmaet Elnegaard ApS

CVR: 26564247

Bjergvej 6A, 5900 Rudkøbing

Kim telefon: 23 42 88 69

Pau telefon: 40 40 11 69

E-mail: murer@elne.dk